1. Linda in kycklingen i baconen och stoppa den i ugnen på 200 grader i 40 min. Glöm inte peppra och grillkryddan på. 2. Koka upp vatten till riset och lägg ner riset 3. Lägg i kantarellerna i en kastrull och stek dem. 4. Häll sedan på grädden och sojan och låt de koka upp under omrörning
1.Skär fisken i bitar. Lägg fisken i en bunke tillsammans med den finhackade dillen och gräslöken, spara lite dill till dekoration. Salta. Riv skalet av halva limen och tillsätt detta. Pressa limen över. Låt stå cirka 1 timme.
2.Finhacka schalottenlöken, halva rödlöken och halva paprikan. Strimla de andra halvorna av rödlöken och paprikan.
3.Skär tomater och champinjoner i klyftor, Fräs upp och lägg åt sidan.
4.Lägg den finhackade schalottenlöken, rödlöken och paprikan i en kastrull. Häll på matlagningsgrädde. Koka 4–5 minuter.
5.Tillsätt resten av rödlöken och paprikan samt tomater, champinjoner och späd med lite mjölk.
6.Lägg i fisken. Sjud 12–13 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Garnera med färsk dill.