Parmaskinka med rostatbröd och skagenröra

 
Ingredienser 4 pers:

4 st rostbröd
Spenatblad
skagenröra
1/2 purjolök
1 pkt Parmaskinka
1 tomat
1 citron
 
Gör så här:

1. rosta brödet i ugnen eller i en brödrost
2. Lägg på bladspenaten på det rostade brödet
3. lägg ungefär 2 msk av skagenröra över 
4. Skala ut tomaten och ta bort kärnhuset och hacka sedan tomaten i små bitar.
5. Skär purjolöken 
6. Lägg över tomatbitarna och purjolöken över mackan.
7. Lägg sedan på parmaskinkan och en citronskiva på. 
 
Sen är det klart :) 
Funkar bra till förrätt eller bara till att ha något enkelt på kvällskvisten !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0